Hirdetés

Fallout 4 - rajzfilm mondja el, miért olyan fontos hogy, erős légy (videó)

|

A Fallout 4-ben hét fontos készségre kell odafigyelni, ezek egyike a Strength, azaz az erő. A Bethesda egy mókás videóban magyarázza el, miért fontos, hogy erős légy.

Hirdetés

Azok, akik a Fallout 4 megjelenését várják, valószínűleg már nem is lehetnének izgatottabbak, de hogy ne csak a kínos csendben kelljen ülni novemberig, a Bethesda továbbra is szórja a videókat.

A mai nappal elindul a hétrészes "What makes you S.P.E.C.I.A.L." videósorozat, melynek első epizódja az S-sel, avagy a Strength-tel, magyarul az erővel foglalkozik. Képességpontjainkat hét kategóriában oszthatjuk el, ezek egyike a Strength is, amitől - a videó tanulsága szerint - karakterünk erősebb lesz, több dolgot cipelhet magával anélkül, hogy lelassulna, és más szituációkban is haszát veszi erejének. Az újoncok azért nézzék meg, hogy tanuljanak belőle, a többiek azért, hogy belerázódjanak a hangulatba.

Kedvem támadt régi rajzfilmeket nézni, úgyis érik már, hogy újra végigszaladjak a Tom és Jerryn. Talán épp végzek is a klasszikus sorozattal a Fallout 4 november 10-ei érkezéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)