Hirdetés

Fallout 76 - a játékosok elkezdték zaklatni a Fallout 1st előfizetéssel rendelkezőket

|

Mivel az előfizetést vásárlók kapnak olyan speciális dolgokat, amik a rendes szervereken is elérhetők, így azok használata lényegében céltáblává teszi őket a többi játékos szemében.

Hirdetés

A Fallout 76 körüli problémák csak nem akarnak megszűnni, és úgy tűnik, hogy a Bethesda egyszerűen képtelen zökkenőmentesen levezényelni bármit is a játékkal kapcsolatban. Eleve furcsa, hogy a valaha készült legnépszerűtlenebb játékukhoz egy jó drága előfizetéses szolgáltatást hoztak létre, de természetesen ennek funkciói is ugyanolyan bugosak voltak, mint az alapjáték. A hibákon felül az előfizetőknek mostanra már a többi játékos zaklatásával is meg kell küzdenie.

Hirdetés

Ahogy azt a játék Reddit oldalán olvashatjuk, hogy jó pár Fallout 1st előfizetéssel rendelkező felhasználót értek atrocitások azért, mert kifizették a majdnem 30 ezer forintos éves díjat a szolgáltatásért; mivel ennek tartalmai között exkluzív emote-ok és kinézetbeli módosítók vannak, ezért ha valaki egy nyílt szerveren használja őket, akkor lényegében pillanatok alatt felismerhetővé válik, ezt pedig az előfizetéssel nem rendelkezők a jelek szerint ki is használják. Többen is jelentették, hogy azért váltak célpontokká a szerveren, mert Fallout 1st cuccokat használtak, de voltak olyanok is,  akiket konkrétan zaklatott a többi játékos.

A még mindig félkész játék a jelek szerit nagyon komoly indulatokat szül még azokban is, akik a megjelenés után ennyi idővel is hajlandóak idejüket áldozni rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)