Hirdetés

Fallout 76 - az atombombákat nehéz lesz megszerezni

|

Pete Hines megnyugtatta a rajongókat, nem kell ötpercenként hatalmas robbanásoktól tartanunk.

Hirdetés

A Fallout 76 futurisztikus Nyugat-Virginiája tele lesz nukleáris töltetekkel, amiket a játékosok gyűjtögethetnek majd. El lehet velük szórakozni, de a Bethesda marketingguruja, Pete Hines kijelentette, hogy kilőni bizony elég nehéz feladat lesz egy rendes atombombát.

Hirdetés

Akik eddig attól tartottak, hogy minden jöttment rájukrobbant az online játéktérben, most megnyugodhatnak. Akinek a pusztítás a célja, meg kell dolgoznia a sikerért. Hines elmondta, hogy egy töltet kilövéséhez több darabból álló kódot kell összerakni, ezután pedig el kell jutni egy meghatározott helyszínre, hogy a már megfejtett kódot begépeljük. Emellett személyekre nem is lehet célozni, csak a térképen lehet bökni egy pontra.

Nem könnyű őket megszerezni, nem fognak ötpercenként kilőni, és amikor indul a kilövés, arról minden játékos kap egy értesítőt. Így akár ott is maradhatnak a becélzott területen, de szedhetik is a sátorfáikat, és nem fogják felrobbantani őket.

Azt egyelőre még nem tudni, akkor mi történik, ha épp a bázisunk is egy célterületen áll, de Hines azt is megjegyezte, hogy a halál nem fog nagy visszaesést jelenteni a játékban, így várhatóan túl nagy kárt nem szenvedünk.

Ami viszont még izgalmasabb lehet a robbanásokkal kapcsolatban, hogy a becsapódás helye igazi PvE kánaán lesz. Ritka eszközöket, lootot lehet szerezni, és különleges élőlények is lesznek ott. Mindez csak limitált ideig, így sietve össze kell majd szedni a sugárzásvédő felszerelést, és lehet menni felfedezőútra.

A Fallout 76 november 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)