Hirdetés

Most épp ettől az ötlettől remélnek megváltást a Fallout 76 fejlesztői

|

Ha mindig is hiányoltátok, hogy valamilyen jószág segítse a felderítést a végítélet sújtotta Nyugat-Virginiában, akkor már nem kell sokat várnotok.

Hirdetés

A Fallout 76 emlékét valószínűleg nem a dicsőségcsarnokában őrzi majd a Bethesda, de mindeniképp érdemes a javára írni, hogy még most, másfél évvel a megjelenés után is igyekszik jóvá tenni ballépését. A Wastelanders frissítés rengeteg újdonságot hozott a játékba, és még tartogatnak nekünk pár dolgot a fejlesztők - például háziállatokat. 

Hirdetés

Kevés olyan játékot tudnánk mondani, ahol ne jönne jól egy kis kedvenc, aki segítségünkre siet, ha szükségünk van rá. A Fallout szériától egyébként sem áll messze ez a motívum, hiszen a korábbi epizódokban is előfordult már, hogy velünk tarthatott legalább egy kutya. A projektvezető Jeff Gardiner, most elmondta, hogy az NPC-k és a közülük toborozható társak után hamarosan háziállatunk is lehet. 

Ennél többet egyelőre nem tudunk, de komolyabb összeget tennénk rá, hogy blöki ezúttal is lesz köztük, viszont egyáltalán nem bánnánk, ha valami újdonsággal is előrukkolnának a fejlesztők. Emellett Gardiner azt is kilátásba helyezte, hogy a közeljövőben a Brotherhood of Steel is tiszteletét teszi majd Nyugat-Virginia területén, tehát a franchise régi rajongóinak érdemes lesz visszatérniük az elkövetkezendő időkben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)