Hirdetés

Fallout 76 - hamarosan kereskedhetünk is benne

|

A Bethesda új funkcióval bővíti a széria legújabb, legtöbbet szapult epizódját.

Hirdetés

Ha azt mondjuk, hogy meglehetősen megosztóra sikerült a Fallout 76, akkor még finoman fogalmazunk, ezen pedig sokat rontott a Bethesda bizonyos esetekben tanúsított hozzáállása is (lásd a nejlontáska esetét). A vállalat azóta bocsánatot kért és igyekszik folyamatosan frissíteni, javítani a játékot - nemsokára például egy sokak által kért elem kerül be.

Hirdetés

A Bethesda egy blogposztban árulta el, hogy egy közeljövőben érkező és a legégetőbb problémákkal foglalkozó update elérhetővé fogja tenni a rajongók által legtöbbet követelt elfoglaltságot, a kereskedést is.

A bekerülés ígéretén kívül semmilyen információt nem kaptunk róla, hogyan fog működni ez a funkció, de a Fallout 76 játékosai máris azt spekulálják, hogy talán boltot is nyithatnak majd a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában. Rengeteg gyakorlati kérdés vetődött fel az új lehetőséggel kapcsolatban (például hogy mi állíthatjuk-e be a tárgyak árcéduláját vagy lesz-e egy globális árlista), de remélhetőleg a Bethesda hamar megválaszolja majd mindet. 

A posztból egyébként az is kiderült, hogy a fejlesztők többek között új küldetésekkel, heti in-game eventekkel, új Vaultokkal és egy vadonatúj PvP móddal tervezik bővíteni a Fallout 76-ot a jövőbeli frissítésekkel. Így szerintetek megérdemel majd még egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)