Hirdetés

Fallout 76 - erre számíthatunk a megjelenés után

|

Azon túl, hogy javítja majd a hibákat, rengeteg tartalmat is tervez a Bethesda.

Hirdetés

Nem pozitív véleményektől hangos az internet a Fallout 76 bétatesztje után, de holnap jön a teljes változat, ami remélhetőleg kevésbé hemzseg majd a hibáktól.

Hirdetés

A Bethesda közzétett egy posztot, amiben egyrészt elmondja, milyen büszke a fejlesztőkre és a végeredményre, másrészt röviden megjegyzi, hogy a jövőben az építést fejleszteni fogják, új questek és események érkeznek, új bunkerek nyílnak meg, újra lehet majd osztani a karakterek pontjait, lesz frakció alapú PvP, és még sok minden más. Egyelőre most azzal is beérjük, ha a játék működni fog, nem lóg minden egymásba, az MI értelmesen viselkedik, és van annyi tartalom, amennyivel megkezdhetjük a kalandozást.

A Fallout 76 november 14-étől lesz játszható minden platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)