Hirdetés

Fallout 76 - átverve érzik magukat a Power Armor Edition vásárlói

|

Mármint még jobban, mintha csak a játékkal lenne baj. Az egyik, a csomagban található cucc ugyanis nem pont olyan, mint a képen, amivel reklámozták.

Hirdetés

A Bethesda eddig mindig megúszta, hogy félkészen adta ki a játékait és fél év alatt hozta helyre őket, de a Fallout 76 esetében rendesen elmérték magukat. Most már a leghardcore-abb rajongók sem tudnak elnézőek lenni.

Hirdetés

Redditen jelent meg egy beszélgetés, melyet a Power Armor Edition egyik vásárlója folytatott a Bethesda támogatási részlegével. A játékos azt sérelmezte, hogy míg a csomag promóképén jól láthatóan egy vászontáska szerepelt (és oda is írták alá, hogy az), végül ennek helyére egy olcsó nejlontáska került. A support annyit válaszolt, hogy a képen lévő termék csak prototípus volt, később jöttek rá, hogy túl drága lenne legyártatni, ezért cserélték ki végül.

Arra senki nem adott még magyarázatot, hogy erről miért nem kaptak a vásárlók tájékoztatást, és miért van még mindig az eredeti kép mindenhol, a Bethesda oldalán is. Ott legalább már a szöveget módosították, de ez sovány vigasz azoknak, akik másra számítottak.

Egy másik játékosnak egyébként azt írták, az alapanyagok nem voltak elérhetők, ezért kellett váltani. A Nicholas néven válaszoló ügyfélszolgálatos hozzátette, remélik, ettől még ugyanúgy örömét leli mindenki az eddigi egyik legjobb gyűjtői kiadásukban.

A sisak tényleg jól néz ki, meg a térkép se rossz, de ez nem elég kárpótlásnak. Várjuk a Bethesda közleményét, illetve hogy visszaveszik-e a 200 dolláros gyűjtőiket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)