Hirdetés

Fallout 76 - már elkapkodták a Power Armor kiadást, és nem lesz belőle több

|

A srácok sajnálják, ha neked nem jutott, de nem áll módjukban többet gyártatni.

Hirdetés

A Bethesda jó korán szólt minden rajongónak, hogy a 200 dolláros csudaszuper Fallout 76 Power Armor kiadás bizony limitált lesz. Annyira limitált, hogy a Behtesda weboldalán már el is fogyott.

Hirdetés

Pete Hines Twitteren keresztül válaszolt a felmerült problémákra, és ott adta tudtára mindenkinek, hogy sajnos csak ennyi van és pont.

"Annyit gyártottunk, amennyit csak lehetséges, és mindet elérhetővé tettük. Sajnos nem tudunk többet csinálni."

Akik esetleg kételkedtek volna az utóbbi kijelentésben, azoknak egy kis magyarázatot is hozzátűzött az üzenethez:

"Ezek nem könnyen és egyszerűen összerakható apróságok. Annyi gyártósor dolgozik rajta, amennyi csak tud, hogy a megjelenésre készen álljanak. Sajnáljuk, ha neked nem jutott belőlük."

A probléma itt leginkább az, hogy sokan csak azért rendeltek be több példányt, mert emelt áron tudják majd értékesíteni azokat eBayen és más aukciós oldalakon. Sajnos a Bethesda ez ellen nem sokat tud tenni.

A Fallout 76 megjelenése 2018. november 14-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)