Hirdetés

Fallout 76 - a Bethesda reagált a Power Armor balhéra, de így sem lesz mindenki elégedett

|

Kárpótlást kapnak a Power Armor Edition vásárlói, azonban nem olyan fajtát, amire ők valószínűleg számítottak volna.

Hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy cseppet sem elégedettek a Fallout 76 200 dolláros Power Armor kiadásának vásárlói, és most nem arra gondolunk, hogy maga a játék finoman szólva sem lett acélos. A borsos áron kínált gyűjtői verzióba ugyanis az előre beígért vászontáska helyett csak egy gagyi nejlontáska került. Az ügyfélszolgálat eddig béna kifogásokkal próbálta tompítani a helyzet élét, most viszont megérkezett a Bethesda hivatalos reakciója. Biztos vagyok benne, hogy ez még jobban ki fogja nyitni a bicskát egyesek zsebében. 

Hirdetés

A Bethesda ugyanis végül elhatározta magát, hogy kárpótolja a Power Armor Edition vásárlóit, de arra senki se számítson, hogy esetleg visszakapja a kifizetett 200 dollárt. Ehelyett a cég úgy döntött, hogy játékbéli valutával engesztelnék ki az elégedetten játékosokat. A Bethesda egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy megértik és tisztelik a vásárlók csalódottságát, valamint nagyon sajnálják a dolgot. Aki igazolni tudja, hogy ezt a kiadást szerezte be, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik 500 Atomot (játékbéli fizetőeszközt) írnak jóvá a játékosok profilján. 

Alapvetően is fura így kárpótolni valakit, de Chris Livingston tweetje még jobban rávilágít arra, milyen mértékbe súrolj a pofátlanság határait ez a döntés. Ha nem vagytok otthon a Fallout 76-ban, akkor minden bizonnyal nektek sem mond sokat az, hogy ténylegesen mennyit is ér 500 Atom. Nos, Chris, a PC Gamer írója a bejegyzésében elmeséli, hogy az 500 Atom még arra sem elég, hogy az ember vegyen egy postás skint a játékban, amihez legalább valóban tartozik egy (játékbéli) vászontáska - ez a kinézet ugyanis egymagában 700 Atomba kerül.

Szerintetek mi lenne a megfelelő kárpótlás? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)