Hirdetés

Fallout 76 - tervezd meg előre a karaktered!

|

Ha éppen nem vagy olyan helyzetben, hogy belekezdhess a multis kalandba, akkor legalább egy böngészős alkalmazással összerakhatod a Fallout hősödet.

Hirdetés

A You are S.P.E.C.I.A.L. alkalmazás egy végtelenül egyszerű tervezőprogram. Kioszthatjuk karakterpontjainkat a Fallout 76-ból kimásolt rendszerben, és összeválogathatjuk a perkkártyáinkat. Az alkalmazás szépsége ekkor mutatja meg magát.

Hirdetés

Miután összeraktuk álmaink karakterlapját, a You are S.P.E.C.I.A.L. megmondja, hogy hányas szintűnek kell lennünk a perkjeid megszerzéséhez, mennyire használtuk ki jól az elosztható pontjainkat, és hogy mennyi akciópontunk és HP-nk lesz a súlyhatárt is figyelembe véve. Tényleg hasznos kis oldal tervezéshez, így aki komolyan akarja venni a Fallout 76 karakterének fejlesztését, annak érdemes lehet ránéznie.

A Fallout 76 ma jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)