Hirdetés

Kezd magához térni a Fallout 76?

|

Az értékelések alapján úgy tűnik, egyre több elégedett játékossal büszkélkedhet a Bethesda alkotása.

Hirdetés

Sajnos egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a Fallout 76 a 2018-as év egyik legnagyobb csalódása volt, és a rajongók nem igazán voltak megelégedve a Bethesda munkájával. Azóta viszont változott a helyzet, a fejlesztők elég sokat csiszoltak a kalandon, és úgy tűnik, hogy a legutóbbi nagy frissítés is bejön az embereknek.

Hirdetés

Megérkezett a Fallout 76-hoz a régóta várt Wastelanders, amivel együtt bekerültek az NPC-k, így pedig vadonatúj missziók és egyéb teendők várnak a játékosokra Appalachiában. Persze sok más változás is jött a frissítéssel együtt, és a jelek szerint kezd egyre elfogadhatóbb formát ölteni a Fallout 76, ugyanis a cikk írásának pillanatában a "Többnyire pozitív" felirat olvasható a játék Steam-oldalán az értékelések kapcsán.

Emellett még a játék Reddit-oldalán is több pozitív hangvételű bejegyzést lehet olvasni, ami egyértelműen azt jelzi, hogy ezúttal egész szép munkát végezhettek a Bethesda munkatársai. Persze nem biztos, hogy ennyi elég lesz a csalódott rajongók kiengesztelésére, de ha a fejlesztők ezen az úton haladnak tovább, akkor a közeljövőben akár még egy kifejezetten jó játék is lehet a Fallout 76-ból.

Nektek hogy tetszik eddig a Wastelanders frissítés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)