Hirdetés

Fallout 76 játékosai egy bugnak köszönhetően másolgatják a játék legerősebb páncélját

|

A Strangler Heart Power Armor a játék legerősebb páncélzata, és ennek megfelelően iszonyatosan nehéz megszerezni. Legalábbis nehéz volt, amíg egyes játékosok el nem kezdték lemásolni azt.

Hirdetés

A Fallout 76 egy olyan örömgép, ami újabb és újabb ajándékokkal lep meg bennünket. Pont mint azok a játékosok, akik épp Strangler Heart Power Armort osztogatnak mindenkinek. Egy új bugnak köszönhetően ugyanis meglepően könnyű lett lemásolni a játék legnehezebben megszerezhető páncélzatát.

Hirdetés

A  Strangler Heart Power Armor megépítéséhez szükséges tervrajz a Vault 94-es raid legdurvább jutalma. A tervet nem lehet átadni senkinek, és csak akkor lehet összerakni a rajta szereplő Power Armort, ha végtelenül unalmas farmolással összeszedjük a szükséges mennyiségű Vault 94 fémet.

Sokan elkezdek kihasználni egy bugot, ami lehetővé teszi az Armor másolását. A megoldás egyszerű: otthagyod a páncélt a haverodnak, leomlasztod a szervert, és amikor az visszakapcsol, a játék azt hiszi, hogy neked is van egy Power Armorod, meg a haverodnak is. Oké, a "leomlasztod a szervert" része nem hangzik egyszerűen, pedig ez sem nehéz, köszönhetően egy bugnak, ami lehetővé teszi, hogy addig építsünk fém falakat egymásra, amíg csak tudunk.

A Fallout 76 játékosok most instabil szerverekre és nevetséges mennyiségű Strangler Heart Power Armor felbukkanására panaszkodnak. Utóbbi egyébként hozzájárul az előbbihez, mivel a páncél mérgez minden ellenfelet, akit megütünk benne, és mindenkit, aki megüt minket, miközben rajtunk van a cucc. Ezt eleve nem nagyon szerette a szerver, de amikor mindenki ilyet hord, akkor komoly gondokat okoz.

Kíváncsian várjuk, hogy a Bethesda mit fog reagálni ezekre a problémákra. Jó esély van rá, hogy vagy a földig gyengítik a Strangler Heart Power Armort, vagy csinálnak valami még ritkább, még menőbb páncélzatot. Az is lehet, hogy mindkettőt egyszerre meglépik. Egyelőre csak várni tudunk a válaszra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)