Hirdetés

Fallout 76 - elképzelhető, hogy moddolt szerverek is lesznek

|

Pete Hines ismét válaszolt néhány rajongói kérdésre a Twitteren, így talán ismét megtudtunk egy-két érdekességet.

Hirdetés

A Fallout 76 különlegessége az lesz, hogy nem NPC-k, hanem más játékosok társaságában kalandozhatunk a pusztaságban, ez pedig minden bizonnyal elég sokat dob majd a játékélményen. Ráadásul lehet, hogy egyedi beállításokkal rendelkező szervereket is létrehozhatunk a játékban.

Hirdetés

Egy rajongó a Twitteren érdeklődött arról, hogy lesznek-e moddolt szerverek a Fallout 76-ban, amelyeken mindenfélét be lehet állítani. Pete Hines pedig egy rövid "Meglátjuk" válasszal csapta el a dolgot, ami azért reménykeltő lehet. Nyilván sokan örülnének annak, ha a beállításokkal szöszölve még egyedibb játékélményt tudnának maguknak alkotni.

Emellett azt is megtudtuk Hines egyik válaszából, hogy egy leölt szörny után mindenkinek jár loot azok közül, akik részt vettek a harcban, és nem az zsebel be mindent, aki bevitte az első találatot.

Ti várjátok már a Fallout 76-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)