Hirdetés

Itt az idő, hogy jobban megismerjük a Fallout 76-ba érkező új frakciókat

|

A játék következő nagy frissítése két egészen eltérő csoportot hoz Appalachiába.

Hirdetés

A Wastelanders nevezetű DLC-nek köszönhetően elméletileg idén végre tiszteletüket teszik az NPC-k a Fallout 76-ban, habár továbbra sem tudni, mikor fog sor kerülni erre. A Bethesda igyekszik fenntartani az érdeklődést és most újabb részleteket árult el az érkező újdonságokról.

Hirdetés

A frissítést követően két vadonatúj frakció érkezik meg Appalachiába, amelyekkel bármikor összefuthatunk küldetéseink teljesítése közben. A Settlers csoport tagjai keményen dolgozó munkások, és többségük jól tudja, hogy kell felhúzni és megfelelően működtetni egy várost. Vezetőjük Paige, aki a Construction Workers Union korábbi feje volt Washington D.C.-ben. A frakció főhadiszállása egy Foundation nevű városka lesz, amit Spruce Knobnál kell majd keresnünk.

A Raiders brigád tagjai viszont már picit veszélyesebb figurák, és mivel korábban Appalachiában éltek, nem ismeretlen számukra ez a terület. Őket Meg vezeti, aki bandájával a Crashed Space Stationnél ütött tábort, és rögtön át is keresztelték azt Craterre. A kívülállók itt nem számíthatnak túl meleg fogadtatásra, és ha találkozni szeretnénk Meggel, akkor nem árt egy kicsit ravasznak lennünk.

Mindkét frakció főhadiszállásán teljesen átszerkesztett területeket, új árusokat és craftoláshoz kialakított helyeket találunk majd, illetve természetesen egy csomó olyan karakterbe is belefuthatunk, akikkel elcseveghetünk erről-arról. Habár sok múlik azon, hogy milyen a hírnevünk és hogyan tekintenek ránk ezek az NPC-k, de minderről csak később fog további infókat megosztani velünk a Bethesda.

Ti várjátok már a Wastelanders megérkezését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)