Hirdetés

Fallout 76 - újabb amatőr hiba verte ki a biztosítékot a rajongóknál

|

Az ultrawide monitort használó játékosok hiába várták a megváltást, a Bethesda nem sok energiát fektetett a javításba.

Hirdetés

A napokban már beszámoltunk arról, hogy a Fallout 76 legújabb javítócsomagja megváltoztatott egy küldetést, ez pedig nem tetszik nagyon a rajongóknak, akik szeretnék visszakapni az eredeti, hibás változatot.

Hirdetés

Rengeteg egyéb dolog mellett bekerült végre a játékba a 21:9-es monitorok támogatása is. Vagy legalábbis azt hittük. A valóság az, hogy a Bethesda nem sokat foglalkozott a dologgal, egyszerűen átírták az .ini, amivel a 16:9-es képarányt nyújtották ki. Emiatt maga a játék megfelelően renderel, a kezelőfelület azonban teljesen kinyűlik függőlegesen.

Mindez azért is felháborító a rajongók szemében, mert már nemcsak a Fallout 4-hez, hanem a Fallout 76-hoz is vannak nem hivatalos modok, amelyek alkotója a forráskód ismerete nélkül is képes volt megoldani a problémát, amit a Bethesda nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)