Hirdetés

Ingyenes a Fallout

|

A sorozat huszadik évfordulójára egy apró meglepetéssel készült a Bethesda.

Hirdetés

1997. szeptember 30-án jelent meg a Fallout, ekkor indult el a sorozat máig tartó és még valószínűleg sokáig felfelé ívelő pályafutása. 

Hirdetés

A teljes nevén Fallout: A Post Nuclear Roleplaying Game-ként (nem bízták a véletlenre) megjelent játék hangulatával, témájával nagy sikert aratott, és annak is érdemes pótolnia, aki csak később kezdte kóstolgatni a franchise-t. Holnap reggel 9-ig ingyenesen letölthető a Steamről, csak egy Steam fiók kell, aztán ezen az oldalon (vagy a kliensből) kattintsatok az Install Game vagy Játék telepítése gombra, és ha esetleg nem is teszitek fel azonnal, az sem baj, megtarthatjátok örökre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)