Hirdetés

Fallout - mostantól a Bethesda kezében!

|

A nemrég kiszivárgott hírek szerint a Bethesda Softworks egy új Fallout játékon dolgozik, ám ezt akkor még senki nem erősítette meg, ráadásul jogilag sem állt össze a kép, hisz a játék akkor még az Interplay tulajdonában volt.

Hirdetés

A helyzet azonban nagyot változott, mivel az Interplay eladta a Fallout minden tulajdonjogát a Bethesda Softworks tulajdonosainak, akik nem kevesebb, mint 5750000 dollárt fizettek ki érte. Az április 9-én zárult tranzakció után a Bethesda rendelkezik minden licensszel és joggal a játék kapcsán, így a már jó ideje körvonalazódó Fallout MMO elkészülte is biztosra vehető! Bizonyíték itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)