Hirdetés

Fallout - Nem ér véget a harmadik résszel

|

Pete Hines, a Bethesda "arca" elárulta, hogy nagyon komoly, hosszú távra szóló terveik vannak a legendás sorozattal.

Hirdetés

A techradar.com-nak adott interjú szemelvényeiből kiderült, hogy főként kényelmi szempontok (sokkal egyszerűbb rá fejleszteni) miatt döntöttek úgy, hogy a Mircrosoft Xbox 360-as konzolja legyen az elsődleges platform. Így nem is oly meglepő, hogy eredetileg csak X360-ra terveztek letölthető tartalmakat (DLC), ám időközben az exkluzivitás PC-re is kiterjedt.

fall1.jpg


A tervek szerint az Oblivion Knights of the Nine című, az alapjátékot több órányi játékidővel meghosszabbító, mini kiegészítőjéhez hasonló csomagokra számíthatunk, és nem fordul elő ismét az a csúfság, hogy pénzért kínálnak néhány fegyvert, vagy páncélt rejtő pakkokat. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy terveik vannak még a Fallout sorozattal, hiszen nem azért vették meg több millió dollárért az Interplaytől a jogokat, hogy kukába hajítsák. Mielőtt azonban bármilyen elsietett kijelentéssel élnének, előbb még be kívánják fejezni a Fallout 3-at.

fall2.jpg


Mint ilyenkor lenni szokott, megindult a találgatás. Sokakban felmerült egy Fallout MMO gondolata is, ám ők kissé elkéstek, hiszen azt az Interplay fejleszti (ezt a jogot megtartották maguknak), mégpedig a szépemlékű Troika Games (Arcanum, The Temple of Elemental Evil, Vampire: Bloodlines) társalapítója, Jason D. Anderson (A Fallout első és második epizódján is dolgozott.) irányításával.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)