Hirdetés

Fallout Online - Friss artwork, az Interplay megúszta

|

A múlt hét végén a bíróság hivatalosan is elutasította a Bethesda követelését, miszerint az Interplay nem dolgozhat a Fallout Online, vagy más néven a Project V13 munkálatain.

Hirdetés

Egy időre fellélegezhet a szebb napokat is megélt Interplay, mert a bíróság elutasította a Bethesda "észrevételét", miszerint a őket illeti meg minden Fallout játék összes joga. Így tovább folyhat az Interplay gondozásában készülő Fallout Online fejlesztése, illetve régi kiadó megtarthatta a Fallout, Fallout 2 és a Fallout Tactics forgalmazásának jogait is.


A kedvező bírósági döntés örömére (gondolom én) az Interplay egy újabb Fallout Online artworkkel lepett meg bennünket, mint ahogyan korábban már annyiszor. A képen elmerengve egy érdekes jelenségre lehetünk figyelmesek. Emberünk vastag gumiruhájában egy lelógó elektromos vezetéket ragadott meg feltehetően azzal a szándékkal, hogy a hátán lévő szerkezetet energiával töltse fel.A kép címe is ez: "Power Up". Otthon azért ne próbáljátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)