Hirdetés

Fallout Shelter - megjelenik PlayStation 4-re?

|

A mobilos Fallout játék hamarosan érkezik PC-re és Xbox One-ra is, de mi lesz a PlayStation 4-gyel?

Hirdetés

A napokban kiderült, hogy a tavalyi év egyik legnagyobb mobilos szenzációja, a Fallout Shelter hamarosan megjelenik konzolra is, egészen pontosan az Xbox One-ra. Természetesen adja magát a kérdés, hogy hol marad a PlayStation 4-es verzió, de a Bethesda egyelőre még nem tudott semmi biztosat mondani.

Pete Hines-t a Twitteren kérdezte egy rajongó arról, hogy érdemes-e számítani a PS4-es portra, de a Bethesda marketing igazgatója csak annyit tudott válaszolni, hogy "Nemtom". Egészen pontosan arról van szó, hogy az Xbox One-os verzió azért készülhetett el, mert a játékot a Universal Windows Platformra portolták át, így aztán a támogatott platformokra már könnyen átvihető, de az UWP értelemszerűen nem támogatja a PS4-et.

Persze ettől még később megjelenhet, de úgy tűnik egyelőre nem valószínű, hogy a cég erre sok energiát fog fordítani. Ti mit gondoltok? Játszani fogjátok PC-n is a Fallout Sheltert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)