Hirdetés

Fallout 3: sokaknak nem fog tetszeni?

|

Pete Hines, a Bethesda egyik embere némi infóval szolgált a készülő harmadik Fallout részről.

Hirdetés

A játék - mára már legendássá vált - első két része hatalmas rajongói bázist szerzett a sorozatnak, így a Bethesda rengeteg embernek kell, hogy megfeleljen az új epizóddal. Hines elmondta, hogy sokaknak nem fog tetszeni a kész mű, így valószínűleg esélyt sem fognak adni neki, sőt sokan már most utálják vagy éppen szeretik azt, pedig még semmit nem tudnak róla. Állítása szerint a készítők mind hatalmas Fallout fanok, így biztosak benne, hogy jól fog sikerülni a játék. Főleg hogy szeretnék megtartani azokat a dolgokat, amelyeket a játékosok szerettek az eredeti részekben: a küldetések típusait, a választási lehetőségeket, a módot, ahogyan ezek befolyásolják a játékmenetet, valamint a (posztapokaliptikus) környezetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)