Hirdetés

Fallout visszatekintés

|

Egy nagyszerű visszatekintő videóban, a híres Fallout sorozat jelenjét,jövőjét és múltját tanulmányozhatjuk.

Hirdetés

Teljes erővel tombol a Fallout láz. A fanatikus rajongók egy része persze fanyalog, Oblivion klónnak nevezve az új részt, mindazonáltal sokaknak bejön a harmadik epizód. Nem tisztem lehúzni, vagy isteníteni a játékot, viszont én személy szerint örülök, hogy legalább van. Az Interplay ugyan elkezdte már a Fallot 3 fejlesztését, de sajnos a cég anyagi helyzete elég katasztrofális volt akkoriban, ezért kénytelenek voltak eladni a jogokat. Nem kell azonban félteni őket sem, hiszen ők most egy Fallout MMO-t készítenek gőzerővel, ami igencsak jó ötlet a mai világban. Ez a videó azonban nem az MMO-ról, hanem az eddig elkészült Fallout részekkel foglalkozik, gyors áttekintést nyújtva, és felfrissítve kissé már ködös emlékeinket. Angol tudás ajánlott a teljes élvezethez, de remélem ez nem lesz akadály a többség számára. Így vasárnap reggel a kávé mellé pont megfelelő csemege ez a cuccos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)