Hirdetés

Falrombolós GTA

|

Repül a nehéz kő, egy várat talál meg, majd furgonba szállunk és zsaruk elől oldunk kereket.

Hirdetés

Talán már nincsenek olyan messze azok az idők, mikor egy eszméletlen multis csata közepette egy jól bevitt rakétával egy egész tömbházakat tehetünk majd a földel egyenlővé, benne néhány esküdt ellenségünkkel, akik nem is sejtik, hogy másodperceken belül a rájuk szakadó öt emelet  fog velük végezni. Vagy amikor a közelgő lánctalpasok útjába egy templomtoronyból készítünk majd barikádot. Jól hangzik, tudom. Próbálkozások voltak, vannak, lesznek, de a pusztítás szellemében mi most egy klasszikus módon komponált játékot veszünk elő, napi Játéközön.hu ajánlónk keretében. A Castle Clout egyelőre nem rendelkezik a DMM Technológia jövőbe mutató tulajdonságaival, csupán a síkidomok hiteles fizikai kölcsönhatásait képes egy szórakoztató játékban összegyúrni. Ez egész egyszerűen abból áll, hogy katapultunk megfelelő üzemeltetésével porig romboljuk a pálya másik végén összetákolt „várat", illetve lefejezzük ezek lakosait. A fent említett működtetés sem igényel különösebb szakképesítést, mivel a SPACE egyszeri lenyomására fegyverünk mozgásba lendül, másodszori megnyomásra pedig a kőgolyó is szabadjára lesz engedve. Nekünk csak a megfelelő ritmusra kell odafigyelni.

 

castleclout.jpg
 
castleclout2.jpg
 

 

 

A GTA hőskorát idézi a HEIST, mai menünk második étke. A kivitelezés és a történet is hasonlít a bálványra, mivel felülnézetben, egy lopott szajréval megtömött furgonnal kell eljutnunk A-ból B-be, minket üldöző yard villogóinak fényében. A különböző balhékra egy öltönyös figura hívja fel a figyelmet, aki mellett egy munkatárs-közvetítő hölgy, és egy műszaki guru autószerelő is erősíti a csapatot. Minden küldetés egy adott mennyiségű kredittel indul, amiből végül annyi üti a markunkat, amennyi a rázós fuvar végén még a zsebünkben van. Minden ütközés pontlevonással jár, ugyanakkor a rendőrautók és a különböző figurák után extra kredit üti a markunkat. Ezekből munkaeszközünket fejleszthetjük, vagy akár segítőket is szerződtethetünk magunk mellé.

heist.jpg
 

heist2.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)