Hirdetés

Fantasy Wars ingyenes térképszerkesztő

|

Amikor csili-vili krájziszok "nyugtalanítják" a PC-s játékosokat hajlamosak vagyunk elfelejtkezni az egyik legrégebbi és még ma is népszerű játékstílusról, a körökre osztott stratégiáról. Újabb "orosz csoda" van készülőben?

Hirdetés

Bár megoszlanak a vélemények az orosz játékfejlesztés minőségéről, a lelkesedéssel sosem volt gond tőlünk keletre - ha ez a nép belevág valamibe, csinálják ezerrel. Így van ez a vodkaivással vagy a teniszezéssel is, miért lenne másképp a PC-s játékfejlesztéssel? Újabb orosz fejlesztő újabb játéka a Fantasy Wars, amely (mint neve is mutatja) fantasy elemekből felépülő stratégiai játék.

 

 

Ez a játék nem kapott eddig túl nagy publicitást, azonban friss hír, hogy a fejlesztő egy ingyenes térképszerkesztő programot tett elérhetővé honlapján, amelyet innen tölthettek le. Ugyaninnen a játék demója is letölthető azoknak, akiknek felkeltette érdeklődését a mai hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)