Hirdetés

Far Cry 2 - 720p-ben tündököl minden

|

Richard Gaetan producer egy interjúban mesélt a Far Cry 2 technikai hátteréről. 720p-ben jelenik meg egész Afrika, ellenben nem lesz 60 FPS.

Hirdetés

Távoli álomnak tűnik manapság a hőn áhított stabil 60 FPS. Legalábbis a Far Cry 2 esetében sem érünk el sose ilyen értéket - állítja Richard Gaetan, a multiplayer részleg producere. Gaetan leszögezte, hogy 720p-ben tündököl majd egész Afrika, de a hatalmas bejárható terek, a látványos dinamikus füvek, a tűz effektus, a fák valósághű "rombolhatósága", mind-minda stabil 60 FPS ellen szólnak, így a Far Cry 2-ből sajnos nem fogunk kipréselni ilyen magas frame per secundomot. Ettől függetlenül nem kell aggódnunk, biztosan szép folyamatos lesz a kép mozgása.

farcry25.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)