Hirdetés

Far Cry 2 - Afrika ege alatt

|

A Far Cry afrikai szavannára invitáló folytatásából érkezett egy minimális ismertetővel együtt tálalt bemutató.

Hirdetés

Való igaz, hogy műfaján (FPS), címén (Far Cry) és szabadon bejárható területein kívül semminemű hasonlóságot nem mutat fel a Dunia motorral meghajtott alkotás nagynevű elődjével, ám meglehet, hogy pont ebben rejlik a majdani siker kulcsa. A Sakál néven emlegetett fegyverkereskedő likvidálása áll a történet középpontjában. Az említett fickó egy közép-afrikai állam tomboló pokollá változott polgárháborúja során keresi halálra magát köszönhetően annak, hogy mindkét oldal igényeit kiszolgálja. Hogy miként állítjuk meg, hogyan férkőzünk a közelébe, az csakis rajtunk, játékosokon múlik. A sunnyogó mesterlövész, az "Ide lőjetek!" felkiáltással rambózó FPS-huszár, s a késsel, hangtompítós fegyverekkel némán dolgozó jéghideg gyilkos egyaránt megtalálja számítását az őszre halasztott megjelenést követően.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)