Hirdetés

Far Cry 2 multiplayer infók

|

Az idei esztendő egyik legjobban várt FPS-e a masszív szingli kampány mellett multis fronton sem kíván szégyent vallani.

Hirdetés

A rendkívül zsúfoltnak ígérkező ünnepi szezon egyik befutója lehet az elődjére már csak névleg hasonlító Far Cry 2. A Dunia motor hajtotta gyönyörűség bizonyára alaposan megizzasztja majd a többség konfigurációját, bár aki inkább a konzolos verziók valamelyikébe óhajt beruházni, kisebb eséllyel találkozhat ezzel a problémával. A szépség tehát adott, mint arról már számtalan kép is videó révén meggyőződhettünk, s az előzetes információk, no meg a fejlesztés különböző stádiumaiban leledző tesztpéldányok után lassan meg lehet kockáztatni, hogy a hangulat és a játékmenet is rendben lesz. A mutiplayerről viszont mindmáig kevés szó esett.

Ezt kaptok, nem gyémántot!

far2multi.jpg


A Ubisoft Montreál végre elárulta, hogy a szokásos Deathmatch és Team Deathmatch mellett lesz még Capture the Diamond (Zászló helyett gyémántot kell rabolni. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egyből a Jules Verne féle Dél Csillaga ugrott be, amiben egy felbecsülhetetlen értékű, eredetileg feketének hitt gyémántot üldöznek, amely egészen véletlenül egy strucc gyomrában kötött ki.) Az negyedik és egyben utolsó játékmód pedig a hangzatos Uprising nevet kapta a keresztségben. Ez nem másról szól, mint egy VIP személy biztonságos kísérgetéséről A pontból B-be. A szingli kampányból megismert járművek (motorcsónak, terepjáró, sárkányrepülő) kivétel nélkül megtalálhatóak és használatra foghatóak a többszereplős játékmódokban is.
A napszakok és az időjárás változása, az uralkodó (bár olykor szeszélyes) széljárásnak megfelelően terjedő tűz nem csak a parázs tűzharcok hangulatának fokozására alkalmas, hanem egészen újfajta taktikák kidolgozását, továbbá állandó alkalmazkodást és a rögtönzést igényel.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)