Hirdetés

Far Cry 2 - Csak nézünk, mint a moziban!

|

A GameInvasion munkatársai rátették kezüket egy kellően hosszú, mindeddig be nem mutatott felvételre a Far Cry 2-ből.

Hirdetés

A jóval tíz perc fölött járó felvétel során láthatunk némi autós száguldozást, jófajta tűzharcot és macsétával vívott közelharcot is. Maga az öngyógyítás folyamata is tetten érhető. A felvételt itt érhetitek el, ám előre szólok, nem árt, ha a legújabb flashplayer van a gépen, s többen jelezték, hogy az sem mindegy, milyen böngészőt használnak. Tapasztalataim szerint Internet Explorer, Firefox és Opera alatt is működésre lehet bírni.

farcry2.jpg


Érdemes megemlíteni, hogy holnap kezdődik Párizsban a UbiDays nevű rendezvénysorozat, mégpedig a Louvre impozáns épületében. (Stílusérzékből jeles!) Az ünnepélyes megnyitót a uplay.com oldalán lehet majd nyomon követni. Hogy pontosan mely játékokat mutatják be, egyelőre még nem tudjuk, ám egyes források szerint kiállítanak majd egy játszható verziót a Far Cry 2-ből.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)