Hirdetés

Far Cry 2 - Végtelen Afrika

|

Október 21 itt van a nyakunkon, de a Far Cry 2 videókból sosem elég. Itt egy újabb, ami kötelező minden rajongó számára.

Hirdetés

Aki látta a Holló című filmet, az biztosan emlékszik még a szimpatikus fiatalemberekre akik "gyújtsuk fel, gyújtsuk fel" kiáltásokkal tettek rendet a környéken. A Far Cry 2 készítői tutira látták, legalábbis erre utal, hogy elég sok "gyújtsuk fel" küldetés lesz majd. Megismerhetjük két frakció főnökét, akik közül egyik szimpatikusabb mint a másik. Nekem például az első volt a szimpi :). Na de hát ebben a játékban nem a kedvesség lesz a döntő érv, amelynek alapján eldöntjük majd, melyik oldalra is állunk. Az egyszerű zsoldosnak - akik mi lennénk - pénz kell, hogy azt csempész haverjánál elverje a legújabb puskákra, robbanóanyagra, esetleg egy új verdára. Munkaadót tehát muszáj lesz választani, de ha kiderül menet közben, hogy az ürge egy pimasz fráter, na habozzunk elpártolni tőle. A trailer tanúsága szerint ugyanis ebben a játékban mindent szét tudunk lőn, fel tudunk robbantani, és nem utolsó sorban, mindenkit el tudunk árulni. Csak jönne már...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)