Hirdetés

Far Cry 4 - a legutóbbi javítás rendbe tette az egérkezelést

|

Nem kevés probléma akadt a Ubisoft legújabb lövöldéjével, szerencsére nem tartott sokáig megoldani ezeknek egy jó részét.

Hirdetés

Ha az év játékára valószínűleg nem is, az év legjobb lövöldéje címre nyugodt szívvel pályázhat a Far Cry 4, pedig hibák azért akadtak bőven. A PC-s verzió még a többinél is jobban szenvedett, de a fejlesztők szerencsére rajta vannak az ügyön

Megérkezett a patch 1.5.0, ami sok egyéb más mellett két fontos hibán javít: az egérkezelés problémás sebessége, és a játék indokolatlan szaggatása is megoldódott. Helyre tették még a 21:9-es képarányt, bekerültek az orosz feliratok, a célzásrásegítés, a mozgásbillentyűk egérre állításának hibája, a Uplay meghívások a Steames verzióban, irányítási gondok és a problémás kezelőfelület mind-mind helyrejön, ha telepítitek a tapaszt.

Ha még nem döntöttétek el, hogy beszerezzétek-e a Far Cry 4-et vagy sem, akkor ezek az értékelések talán segítenek majd eldönteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)