Hirdetés

Far Cry 5 - Hurk-öt nyugtatja és a stabilitáson javít az új patch

|

A javítás PC-n már elérhető, míg konzolokon április 9-én kerül tapasz a Ubisoft játékára.

Hirdetés

Az legújabb frissítés számos összeomlással kapcsolatos problémát orvosol, a mentéseink is nagyobb biztonságban lesznek és a co-op kapcsolódás is stabilabbá válik.

Hirdetés

A többszörösen visszatérő karakter, Hurk többé már nem robbantja rá a helikoptert a játékosra, ami mindenképpen egy kellemes változás. A játékosok által kreált pályák is takarékosabban kerülnek letöltésre az Arcade játékmódban, emellett az indokolatlanul lassan betöltődő textúrák is fixálva lettek.

A csomagból viszont kimaradt egy többeknél is elő-előforduló probléma korrigálása. A Far Cry 5 egyik pillanatról a másikra hajlamos teljes sötétségbe borulni, onnantól kezdve pedig se kép, se hang. A bugot már rengetegen jelezték a Ubisoftnak, a csapat ugyan tisztában is van a hibával, annak kiváltó okát viszont még nem ismerik, így jelenleg javításra sem számíthatunk.

Nálatok tart még a Far Cry-láz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)