Hirdetés

Késik a Far Cry 5 és a The Crew 2 is

|

A Ubisoft elhalasztotta három, jövőre tervezett játékának megjelenését - az egyiket még nem is ismerjük.

Hirdetés

Nem is a Ubisoft lenne, ha nem játszana így a megjelenési dátumokkal és egyben az érzelmeinkkel. 

Hirdetés

A kiadó ma bejelentette, annak érdekében, hogy még jobb minőségű játékok készüljenek, és azok még inkább magukkal ragadják a játékosokat, több időt hagy a fejlesztésre. Az Assassin's Creed Originst hozták fel példának, ahol a csapat olyan játékot készíthetett, amilyet szeretett volna, és ez mind az értékelésekre, mind az eladásokra jó hatással volt.

Ennek következtében a Far Cry 5 február 27. helyett március 27-én jelenik meg, a The Crew 2 pedig március 16-áról a 2018-19-es pénzügyi év első felére csúszott, ami azt jelenti, hogy 2018 áprilisa és szeptembere között fogjuk megkapni valamikor. Egy harmadik, még be nem mutatott játék a 2019-2020-as pénzügyi évben jön, ezt sem így tervezték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)