Hirdetés

Ezt a két játékot egy darabig biztosan nem fogják feltörni

|

Aki játszani akar a tavasz két kiemelten várt játékával, az jobban teszi, ha mihamarabb elkezd félretenni.

Hirdetés

Mivel a Denuvo korábban több játéknál is bizonyított, egyre több fejlesztő és kiadó alkalmazza. A Just Cause 3-at még mindig nem tudták feltörni, és újabb két, közelgő játékról tudtuk meg, hogy esetükben szintén a Denuvo biztosítja a másolásvédelmet.

Az egyik a jövő héten megjelenő Rise of the Tomb Raider, melynek képe a Denuvónál dolgozó Reinhard Blaukovitsch által bejegyzett Codefusion segítségnyújtási oldalán jelent meg. Ez ugyan nem egy tökéletes bizonyíték, de ha a Square Enixnek bejött a Just Cause 3-nál, valószínű, hogy további játékainál is alkalmazni fogja a védelmi eljárást. 

Ami viszont biztos, hogy a Far Cry Primal Denuvót használ. A végfelhasználói licencszerződésben szerepel, hogy a Denuvo technológiája felel a másolásvédelemért, illetve érdekes módon az is, hogy bizonyos fájlok fentmaradhatnak a játék törlése után. 

Pletykálják, hogy a Tom Clancy's The Division szintén denuvós lesz, de az EULA-ban semmit nem írnak erről. Aki nem biztos benne, hogy futni fog a gépén, és amíg ezt nem tudja kipróbálni, nem akarja megvenni, a bétával tehet egy próbát

A Rise of the Tomb Raider PC-re január 29-én jelenik meg, a Far Cry Primal pedig március 1-jétől kapható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)