Hirdetés

Far Cry Primal - szelídíts állatokat jutalomért

|

A Ubisoft arra buzdítja a Far Cry Primal közösségét, hogy szelídítsenek meg minél több állatot, cserébe pedig fáradozásuk nem marad jutalom nélkül.

Hirdetés

A Ubisoft legújabb, szerintünk is jól sikerült játéka, a Far Cry Primal megjelenése után szinte azonnal elfoglalta a hazai eladási listák dobogóját, ami azt jelenti, hogy rengeteg magyar játékos fedezi fel jelenleg is a kőkorszakot, ők pedig biztosan vevők lesznek egy kis kihívásra. 

A kiadó meghirdette az első Far Cry Primal Community Challenge-t, a Beast Mastert, vagyis egy olyan kihívást, ami a játék közösségének szól: a felhasználók feladata, hogy együtt megszelídítsenek 5 000 000 vadállatot. Ha a kitűzött célt sikerül a rajongótábornak teljesíteni, akkor mindenki kapni fog jutalomként egy egyedi ételrecept csomagot. A mutató jelenleg 2%-on áll, így igencsak bele kell húznia minden Wenjának, de a méhészborzokkal csak óvatosan!

A hivatalos honlap egyébként azt mutatja, hogy a jelenlegin kívül még három közösségi kihívást biztosan kapnak a játékosok majd. A Far Cry Primal február 23-án jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)