Hirdetés

Farming Simulator 15 megjelenés - megvan a konzolos dátum

|

A Farming Simulator 15 végre a konzolokra is elhozza a digitális mezőgazdaság furcsán megnyugtató élményét.

Hirdetés

A Farming Simulator-sorozaton sokan csak nevetnek, de a franchise olyan eladásokat produkál, hogy valami biztos van a dologban. Ha másért nem is, de abból a szempontból mindenképpen érthető, hogy a sok erőszakos videojáték után jól esik a játékosléleknek egy kis nyugis földmozgatás. Persze szigorúan csak a kibertérben.

Farming Simulator 15  PC-re már megjelent, és most már az Xbox One-os Xbox 360-as, PS3-as és a PlayStation 4-es játékosokat is csak egy paraszthajszál választja el a beteljesüléstől. A fejlesztők bejelentették, hogy a Farming Simulator 15 konzolos megjelenése május 19-én várható. Aznapra egyébként már van programotok, ha jól tudom.

Farming Simulator 15-ben egyébként már a fakitermelés izgalmaiba is belekóstolhattok, illetve Xbox 360-on, PS3-on, Xbox One-on és PS4-en még többjátékos mód is lesz, úgyhogy áthívhatjátok a pajtásokat egy kis gondtalan kapálásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)