Hirdetés

Farming Simulator 15 - megjelenési dátum, gyűjtői kiadás, új trailer

|

Idén októberben visszatér a Farming Simulator, amibe rengeteg újdonságot pakoltak, és a gyűjtői kiadás is minden gyakorló farmer álma.

Hirdetés

Továbbra is elképesztő siker övezi a Farming Simulator sorozatot, ami mostanra már sokkal fejlettebb, mint a kezdetekben volt.

A Farming Simulator 15-ben tehenek, csirkék, bárányok, takarmánynövények várják gondoskodó gazdájukat, ezúttal két nyílt világban, melyek egyike a egy vadonatúj skandináv környezet. Új tevékenységként jelent meg a favágás, mint azt az alábbi teaserben láthatjátok. Ha valaki nem akarja magányosan gondozni telkét, tizenöt barátjával online vagy helyi hálozaton keresztül modokat, járműveket és felszerelést oszthat meg. Aki a vásárláson gondolkodik, ne álljon meg az alap kiadásnál, a Collector's Edition a következő extrákat kínálja:

- „Farm Simulator Modding for Dummies” kézikönyv
- New Holland T8.390 traktor modell a Sikutól
- Farming Simulator kulcstartó
- Matrica
- Modding videós útmutatók
- Egyedi doboz
- A2-es poszterek

A Farming Simulator 15 október 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A favágásról képeket a galériában találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)