Hirdetés

Farming Simulator 17 - kombájnt vezetni bizony jó móka

|

A Farming Simulator 17-ben minden eddiginél több lehetőségünk lesz a termény betakarítására és elszállítására, erre hívja fel a figyelmünket a legújabb gameplay videó is.

Hirdetés

Nagy súly nyomja most a Giants software fejlesztőinek vállát, hiszen a Farming Simulator franchise a Focus Home Interactive egyik legnépszerűbb szériája, azonban a Techland alaposan megszorongathatja saját farmolós játékával, a Pure Farming 17: The Simulatorral

A Farming Simulator 17-et azonban nem kell félteni, számos újdonsággal próbálja levenni a leendő virtuális gazdákat a lábukról. A modtámogatás mellett immáron az állattartás rejtelmeit is megismerhetjük, sőt az új részben már női karakterrel is játszhatunk. És ez még nem minden! Már arra is lehetőségünk lesz, hogy aratást követően ne azonnal kelljen elszállítanunk a terményt, hanem ráérünk bármikor később, akár a "legendás Holmer Terra Felis 2 Cukorrépa betakarító" igénybevételével is, hangozzék ez menőnek vagy sem. 

A Farming Simulator 17 megjelenése október 25-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, utóbbi kettőre a széria történelmében először. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)