Hirdetés

Fe - ilyen hosszú lesz az EA varázslatos indie játéka

|

A Zoink Games egyedi látványvilágú játéka, a Fe februárban jelenik meg, a rendező pedig most arról nyilatkozott, hogy mire számíthatunk a játékidő kapcsán.

Hirdetés

Az indie-ket felkaroló kezdeményezés, az EA Originals első címe a Zoink Games lenyűgöző látványvilágú akció-kalandja, a Fe lesz, amelyben - hasonlóan az Ori and the Blind Foresthez - egy rókaszerű lénnyel kalandozhatunk a megannyi színben pompázó erdőben. 

Hirdetés

Nemrég megkaptuk a megjelenési dátumot, most pedig a WCCF Technek nyilatkozva a játék rendezője, Andreas Beijer árult el néhány apró részletet a projektről. A legfontosabb információ, hogy a "fő küldetés" teljesítése nagyjából 7-8 órába telik majd, ráadásul ezt követően szabadon bejárhatjuk a világot, felfedezve minden zugot és az összes titkot - persze ez nagyban függ a játékosok stílusától, hogy ki mennyi időt szán a világ feltérképezésére. 

Beijer azt is kihangsúlyozta, hogy mennyire hálásak az Electronic Artsnak, amiért rengeteg segítséget nyújtott nekik a játékok készítésében és kiadásában szerzett tapasztalatával, tudásával anélkül, hogy bármilyen módon beleszólt volna a művészi elképzeléseikbe. 

A Fe megjelenése február 16-án várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)