Fe

Fe kép

A Fe az Electronic Arts által felkarolt varázslatos, platformer és lopakodós elemekkel megbolondított indie játék, amelyben egy rókára emlékeztető lénnyel kell visszaállítanunk az élőhelyéül szolgáló természet egyensúlyát.

Elolvasom a tesztet

Fe teszt - dalban mondom el

Teszt | 2018.03.25 19:40

Az Electronic Arts nem véletlenül karolta fel a Zoink Games lenyűgöző látványvilágú akció-kalandját, a Fe ugyanis kitűnik a tömegből. Viszont ezt nem hibátlanul teszi.

Fe tesztek - még mindig imádjuk a cuki platformereket?

Hír | 2018.02.17 14:47

Befutottak a nemzetközi sajtó tesztjei a Fe megjelenésével egyidőben, amivel együtt egy gyors összefoglalót adó trailer is érkezett, melyből megismerheti a játékot, aki eddig nem hallott róla eleget.

Fe - ilyen hosszú lesz az EA varázslatos indie játéka

Hír | 2018.01.30 18:05

A Zoink Games egyedi látványvilágú játéka, a Fe februárban jelenik meg, a rendező pedig most arról nyilatkozott, hogy mire számíthatunk a játékidő kapcsán.

Fe megjelenés - tudjuk, mikor jön az EA által felkarolt indie játék

Hír | 2018.01.11 15:49

A Zoink Games játéka lesz az első, ami az EA Originals kezdeményezés keretében jelenik meg.

Gamescom 2017 - már tudjuk, milyen platformokra érkezik az egyedi látványvilágú Fe

Hír | 2017.08.21 22:00

A tavaly bejelentett indie alkotás egészen lenyűgözőnek tűnik az eddig látottak alapján, és az EA konferenciáján is megcsodálhattuk a svéd fejlesztésű kalandot, aminek a középpontjában a természet áll.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)