Hirdetés

F.E.A.R. 2 - Áprilisban jön a Toy Soldiers Map Pack

|

Toy Soldiers Map Pack elnevezéssel új F.E.A.R. 2 letölthető tartalmak érkeznek áprilisban.

Hirdetés

Frissítés: A hivatalos Xbox LIVE oldalról eltűnt a tartalmakra mutató link, valamint a Warner Bros. hivatalos tájékoztatást küldött, melyben megerősítették a PC és PlayStation 3 verziókat és áprilisra időzítették a csomagot.

Eredeti hír: Ingyenesen letölthető multiplayer arénákkal bővült a F.E.A.R. 2, habár az Xbox LIVE oldalán nem emlegetnek vadonatúj többjátékos módozatot, egészen egyedi perspektívából szemlélhetjük, amint ellenfeleink húsába fúródnak a töltények. Minden támogatott platform az Xbox 360, jelen pillanatban még nem lehet tudni, hogy a Toy Soldiers Map Pack mikor válik elérhetővé PC és PlayStation 3 rendszereken. A F.E.A.R. 2 bővítménye magáért beszél: karakterünk magassága nem nagyobb néhány centinél. Összesen három, kifejezetten az összenyomott életérzés elősegítésére (alapvetően bármilyen felépítésű pályát kaphattunk volna) alkalmas húsdaráló alaprajzait véshetjük estünkbe. A FullTilt egy 1970-es években elterjedt flipperasztal másolatát takarja, a Cockroach egy vérben gazdag kórházban játszódik, ahol minden műszert és tárgyat megmászhatunk. Az utolsó pályán (Recess) irány a homokozó és a játékbulldózer. F.E.A.R. 2 tesztünkben bővebben olvashattok a játékról.

F.E.A.R. 2 Launch Trailer  

feartv.jpg



 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)