Hirdetés

F.E.A.R. 2: Project Origin - Demó csak jövőre

|

Idén biztosan nem tesztelhetjük megacélosított ingerküszöbünket, elcsúsztatták a F.E.A.R. 2: Project Origin demóját.

Hirdetés

Játékosok tömkelege várja igazazottan egy jól táplált óvodáslány érkezését. Komoly szociális és mentális problémákat feszegetünk, populációnk menthetetlen tagjairól eddig is tudtuk, hogy bizony komoly dimenziócsúszásban szenvednek, de kislányokért könyörögni bátor dolog. Esetleg perverzitás, de mit tegyünk, Almát mihamarabb leszüretelnénk. Februárig mindenképpen háttérbe kell szorítanunk cukrosbácsi énünket, habár a Monolith-os fejlesztők ígéretet tettek demonstrációs verzió kiadására. A demóval jelentjük nincsen semmi probléma, azonban megjelenését későbbre csúsztatták. Eredetileg ebben a hónapban kellett volna kidobniuk játékuk korlátozott verzióját, de úgy döntöttek érlelik Almát és január közepén engedik újra szabadjára a F.E.A.R. 2: Project Origin demójában. A legnagyobb örömünkre, ehh.

fear2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)