Hirdetés

F.E.A.R. 2: Project Origin - Digitális képregény

|

Manapság nagy divat egy játékhoz mindenféle dolgokat gyártani. Bögre, kulcstartó, könyv, és képregény a trendi.

Hirdetés

A F.E.A.R játék anno igencsak parásra sikeredett. A kiegészítők minősége már nem minidg ütötte meg a szintet, így elég sokan temetni kezdték a játékot. A Monolith azonban - ígérete szerint - februárban kiköszörül minden csorbát, és helyreállítja a gamma megtépázott hírnevét. A sztoriról nem akarok most mesélni, megtette azt már a kolléga, inkább a játék alapján készített digitális képregényből mutatok egy videót. A képregény elég brutális lesz, így elsőre nézve, de hát nem is vasárnapi matinét várnak az rajongók egy ilyen címtől. Reméljük a manapság dívó "a játékok miatt lesz mindenk dühöngő őrült" hozzáállás nem befolyásolja túlzottan a készítőket. Személy szerint én már borzonganék egy jót, bár sajnos az előzetesek alapján elképzelhető, hogy nem a F.E.A.R. második része lesz a legjobb eme vágy kielégítésére. No, elég a duma, itt a bemutató.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)