Hirdetés

F.E.A.R. 2: Project Origin - Elite Power Armor

|

A Monolith nem szeretné, hogy a F.E.A.R. 2 kimenjen az emberek fejéből, a várható téli játékdömping idején.

Hirdetés

Bizonyára minden F.E.A.R. rajongó számolgatja már a napokat, ami a megjelenésig még hátravan. A február sajnos még elég távol van, és addig kijön még néhány olyan játék is amely talán übereli a Monolith üdvöskéjét, ezért a fejlesztők úgy érezték, itt az ideje egy újabb kis videónak. A trailer az egyik ellenfelet prezentálja, név szerint az Elite Power Armor-t, ami elég kemény legénynek tűnik így elsőre. Hősünk is csak egy meglepett "WTF"-ra képes, miután látta működés közben. A F.E.A.R. mondjuk az első részben inkább a sejtelmességével okozott félelmet, nem ilyen fémkasznikkal, ám tény, hogy ha egy ilyennel találkoznék az utcán akkor is tele lenne a gatya. Remélhetőleg az új epizód nem megy át ilyen full "disztrojolós" akciójátékba, mert az kár lenne - szerintem legalábbis. Nézzétek a videót szemeitekkel, és lássátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)