Hirdetés

F.E.A.R. 3 - Co-op trailer

|

A Warner Bros tudja, hogy párosan szép az élet, ezért a horrorisztikus elemeket tartalmazó F.E.A.R. harmadik részében egy társat is add mellénk.

Hirdetés

Az előző részektől eltérő módon most lehetőségünk lesz belekóstolni a kooperatív mód lehetőségébe.

A többjátékos mód során - az 5 sör után is még csúnyácska - Alma két gyermekével randalírozhatunk majd. Az első részből jól ismert Paxton Fettel kinetikus energiájával borzolja majd a kedélyeket, míg testvére, Point Man, a fegyverek szavával próbálja meggyőzni az ellenük törőket, hogy igenis jobb nekik a vízszintes pozitúra. Az alant található videóban - a társaságban elkövetett gyilkosságok mellett - az újonnan bevezetett fedezékrendszert is megfigyelhetitek. A F.3.A.R. megjelenése májusban várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)