Hirdetés

F.E.A.R. 3 - Valami készül

|

Kiszivárgott információk szerint a színfalak mögött már zajlanak a FEAR 3 munkálatai

Hirdetés

Az Undyinghoz képest csak a F.E.A.R. első részében féltem jobban, és az igazat megvallva a második rész elkezdéséhez még nem vagyok elég bátor. Nem árt viszont sietni vele, hiszen néhány fű alól beszerzett információ szerint már javában folynak a F.E.A.R. 3 munkálatai.

Egy neves internetes orgánum birtokába került e-mail szerint január közepén Los Angelesben ugyanis szereplő-válogatást rendeztek egy kizárólag internetes népszerűsítésre készülő reklámfilmhez, aminek témája a F.E.A.R. 3 és rendezője az a Marcus Nispel, akinek a mostanság újraforgatott Texasi láncfűrészes és Péntek 13 filmeket is köszönhetjük.

A levélben három megformálandó karakter olvasható. Paxton Fettel, az első rész emberevő szelleme, „a rosszindulatú zseni, aki alig várja az új családtag megérkezését", akié a monológ elmondásának megtisztelő feladata is. Ebből leszűrhettétek, hogy a kicsi Alma (aki a harmadik a szereposztásban) újra terhes és „minden erejét elszabadítva az emberiség történetének legnagyobb pusztítására készül." És persze itt van régi önmagunk, vagyis Point Man, aki egy „megállíthatatlan gyilkológép, és aki a gonosz oldalra állt." A korábbi F.E.A.R. 3 pletykák után talán érdemes lenne most már komolyan venni dolgot. Nem? Tessék elolvasni az e-mailt. Megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)