Hirdetés

F.E.A.R. Honlap

|

Új köntösbe öltözött a sikervárományos játék honlapja. Van itt minden, mi szem s szájnak ingere. Jó kis interaktívan bejárható irodaház, félelmetes hangulat és végre valahára kicsit közelebbről is megismerkedhetünk a már olyan sokszor látott kislánnyal. Az egyetlen, ami hiányzik az talán az a bizonyos infóhegy, amit már annyian várnánk. Egyelőre további infókig be kell érnünk a virtuális irodaházban fellelhető tárgyakkal és az igérettel, hogy ha minden jól megy október végén kezünk közé kaphatjuk azt a bizonyos f.é.l.e.l.m.e.t. rejtő korongot. Addig is, ahogy az oldal is állítja magáról itt megtudhatjátok mit jelent rettegni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)