Hirdetés

F.E.A.R. 2: minek nevezzelek?

|

A Monolith még tavaly év elején bejelentette, hogy folytatni kívánja a F.E.A.R. című remek paráztatós FPS-t. Ám azóta is kavar van a névhasználati jogok miatt.

Hirdetés

A Monolith ugyanis a Warner Bros. Interactive kezébe került, míg maga a F.E.A.R. elnevezés az első rész kiadójánál, a Vivendinél maradt. A Warner így most pályázatot hirdetett Nevezd meg a F.E.A.R.-t címmel, melynek lényege, hogy bárki beküldheti a saját játékcím ötletét. A beküldési határidő június 22, majd ezt követően július 23-án nyilvánosságra hozzák a három legjobb ötletet, amire szavazni lehet majd. A három legjobb javaslat beküldője jutalmul ellátogathat a Monolith kirklandi stúdiójába. Érdemes tehát próbálkozni, bár valószínűleg az akció csak az Egyesült Államok lakosságára vonatkozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)