Hirdetés

F.E.A.R. Online - együtt félünk

|

Hogyan lesz egy történetorientált egyjátékos FPS-ből egy free-to-play online lövöldözős játék? Hát így.

Hirdetés

A F.E.A.R. minden idők egyik legfélelmetesebb FPS szériája, de ezt igazából mondanunk sem kell. Aki játszott vele, örökre megtanulta, hogy mindig legyen kéznél tartalék fehérnemű, de csak a headsetbe ötéves kislányok módjára való sikoltozás maximalizálja az élményt.

A koreai Inplay Interactive által fejlesztett, a Warner Bros. áldásával készült, az Aeria Games által forgalmazott és Kovács István, műszerész által jóváhagyott F.E.A.R. Online-ban, mit ad Isten, gonosz lényekre kell lövöldözni alacsony fényerejű területeken. A kooperatív események a F.E.A.R. 2: Project Origin sztorijával párhuzamosan zajlanak, és persze nem lesz hiány Almából sem, aki egy fokkal nem lett csinosabb, de legalább ugyanolyan ijesztő. Az egészben az a legjobb, hogy abszolút ingyenes, úgyhogy szaladjatok is a hivatalos honlapra jelentkezni a zárt bétára, persze csak akkor, ha nem ijedtek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)