Hirdetés

F.E.A.R. Online nyílt béta - pár nap és indulunk

|

A F.E.A.R. Online megjelenés sincs már messze, de még mielőtt kijönne a teljes verzió az Aeria Games egy nyílt bétát is szervez nekünk.

Hirdetés

Felpörögtek az események a F.E.A.R. Online háza táján. A fejlesztők nemcsak a megjelenési dátumot lőtték be, hanem egy nyílt bétát is szerveznek a hosszú ideje várt játékhoz.

A F.E.A.R. Online-ról már hosszú ideje tudunk, de az utóbb hónapokban alig-alig hallottunk felőle. Az Aeria Games pár napja bejelentette, hogy a F.E.A.R. Online megjelenés október 17-én várható, most pedig azt is elmondták, hogy nem kell ennyit várnunk, ha játszani szeretnénk.

 

A F.E.A.R. Online nyílt béta október 8-án startol, amihez nincs is szükség kulcsokra, csak egy Aeria regisztrációra, amiért pedig csak el kell látogatnotok a hivatalos oldalra. A klienst is innen tudjátok majd letölteni, úgyhogy nem árt folyamatosan figyelni az oldalt.

Mit szóltok? Részt vesztek a bétában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)