Hirdetés

Február végi Steam eladások

|

Nézzük, mi volt a legkelendőbb február legvégén a Steam játékboltjában

Hirdetés

Február végi Steam toplistánkat nézegetve egy viszonylag ritka jelenséget figyelhetünk meg, mégpedig hogy az első tíz helyen tizenkét játék osztozik.

Múlt heti győztesünk az Aliens vs Predator az ötödik helyre csúszott vissza, s tőle megérdemelten vette át az elsőséget a Battlefield: Bad Company 2. Őt elővételeivel szorosan követi a Supreme Commander 2, valamint több mint három hónappal a megjelenés után a Modern Warfare 2-t sem lehet levakarni a lista elejéről. Külön dicséretet érdemel a Napoleon: Total War, aki két kiadásával felküzdötte magát az első tízbe. Utolsó helyünkün pedig három játék osztozik.

Steam eladások február 21-27

1.Battlefield: Bad Company 2
2.Supreme Commander 2
3.Call of Duty: Modern Warfare 2
4.Napoleon: Total War Imperial Edition
5.Aliens vs Predator
6.Napoleon: Total War
7.Assassin's Creed 2
8.Spellforce 2: Gold Edition
9.Dawn of War 2: Chaos Rising
10.Bioshock 2 and Left 4 Dead 2 and EverQuest II: Sentinel's Fate

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)